De Weijenborg

De Weijenborg is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 16 in Delden.

Meer informatie over De Weijenborg in Delden

De Weijenborg biedt 50 unieke all-in feesten aan, inclusief activiteiten, eten en drinken, tegen scherpe prijzen. Of je nu met 2 of 160 personen bent, je bent welkom! Enkele populaire themafeesten en uitjes zijn onder andere VR Escape Dining Casa de Papel, QR tocht, Escape room/outdoor escape, Ik hou van Holland en Moordspel. Daarnaast is De Weijenborg ook specialist op het gebied van escape rooms, met 7 spannende mogelijkheden voor groepen van 2 tot meer dan 100 personen. Je kunt ook genieten van een cocktailworkshop en andere activiteiten zoals Archery Shoot Out en Kickbike tocht. Als je zelf geen geschikte activiteit kunt vinden, helpt De Weijenborg graag om een fantastisch uitje op maat samen te stellen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle waanzinnige feesten. De contactgegevens van De Weijenborg zijn Spoorstraat 16, 7491 CK Delden, telefoon 074-3763079 en e-mail info@deweijenborg.nl.

Wil je weten wat De Weijenborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Weijenborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Weijenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Weijenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar De Weijenborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Weijenborg

Bezoekers bekeken ook