Chocolade Atelier de Meester B.V.

Chocolade Atelier de Meester B.V. is een Chocolaterie gelegen aan Langestraat 9 in Delden.

Meer informatie over Chocolade Atelier de Meester B.V. in Delden

Bij het Chocolade Atelier De Meester kun je deelnemen aan ambachtelijke chocolade workshops. De prijzen beginnen bij €49,50 per persoon. In het atelier worden bijzondere chocoladeproducten gemaakt, passend bij elk seizoen, feestdag en speciale gebeurtenis. Het is zelfs mogelijk om chocolade geschenken te laten maken met het logo van je eigen bedrijf erop. Voor meer informatie en om je wensen te bespreken, kun je contact opnemen met het atelier. Daarnaast steunt het atelier ook cacaoboeren en duurzame cacaoteelt. De openingstijden van het atelier zijn niet vermeld, maar het bevindt zich op Langestraat 9 in Delden. Je kunt contact opnemen via info@bakkermeen.nl of bellen naar (074) 376 13 06.

Wil je weten wat Chocolade Atelier de Meester B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chocolade Atelier de Meester B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chocolade Atelier de Meester B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chocolade Atelier de Meester B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Chocolade Atelier de Meester B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chocolade Atelier de Meester B.V.

Bezoekers bekeken ook