BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking

BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking is een Kinderopvang gelegen aan Langestraat 84 in Delden.

Meer informatie over BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking in Delden

BrumBrum biedt dagbehandeling aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand vanuit het Brum-huis in Delden. Ze geloven in de basis van veiligheid en vertrouwen, omdat dit de enige manier is waarop een kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Voor kinderen waarbij regulier onderwijs of kinderopvang niet optimaal werkt, biedt BrumBrum dagbehandeling aan. Dit heeft bijvoorbeeld geholpen bij Sebastiaan, die na een jaar begon te praten en nu vijf en een half is en ons soms de oren van het hoofd kletst. BrumBrum is gevestigd op Langestraat 84 in Delden en is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur.

Wil je weten wat BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrumBrum Dagbehandeling voor kinderen met een beperking

Bezoekers bekeken ook