Bouwbedrijf Lammersen B.V.

Bouwbedrijf Lammersen B.V. is een Aannemer gelegen aan Schneidersbos, De Dennen 7 in Delden.

Meer informatie over Bouwbedrijf Lammersen B.V. in Delden

Bouwbedrijf Lammersen is actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en speciaalbouw. Ze bouwen verschillende soorten woningen, zoals vrijstaande huizen, 2-onder-1-kapwoningen, luxe villa's en appartementen. Daarnaast bouwen ze ook bedrijfspanden, kantoorpanden, scholen, hotels en sportfaciliteiten. Speciaalbouw is een van hun specialiteiten, met projecten zoals zwembaden, veranda's en maneges. Bouwbedrijf Lammersen staat bekend om vakmanschap, korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Ze zijn momenteel bezig met de bouw van een distributiecentrum voor Tronios Sound & Light in Almelo en de uitbreiding van de bedrijfshal van Europastry in Oldenzaal. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over bouwplannen kan er contact worden opgenomen met Bouwbedrijf Lammersen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Lammersen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Lammersen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Lammersen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Lammersen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Bouwbedrijf Lammersen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Lammersen B.V.

Bezoekers bekeken ook