Bonneterie Louise

Bonneterie Louise is een Damesmode gelegen aan Spoorstraat 28 in Delden.

Meer informatie over Bonneterie Louise in Delden

Sinds 1963 is Damesmodezaak Bonneterie Louise gevestigd in het mooie stadje Delden. Het familiebedrijf is in de loop der jaren een begrip geworden onder veel dames in heel Nederland. De focus ligt op de doelgroep van 50+, met merken die passen bij hun pasvorm, goede kwaliteit en mooie collecties. Er is een ruime keuze en de maatvoering loopt van 38 tot 52. Voor eventuele aanpassingen aan gekochte kleding is er een eigen veranderatelier. Het enthousiaste en deskundige team helpt graag bij het samenstellen van een nieuwe garderobe, waarbij de wensen en smaak van de klant voorop staan. De tevredenheid van de klant is het belangrijkst voor Bonneterie Louise. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!

Wil je weten wat Bonneterie Louise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonneterie Louise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonneterie Louise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonneterie Louise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Bonneterie Louise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonneterie Louise

Bezoekers bekeken ook