Autobedrijf Kerkemeijer

Autobedrijf Kerkemeijer is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Eiken 5d in Delden.

Meer informatie over Autobedrijf Kerkemeijer in Delden

Autobedrijf Kerkemeijer is gespecialiseerd in occasions van verschillende merken. Alle auto's worden grondig nagekeken en voorzien van een nieuwe APK voordat ze worden aangeboden. Het is ook mogelijk om uw eigen auto in te ruilen. Voor vragen over het aanbod en de mogelijkheden kunt u contact met hen opnemen. Daarnaast bieden ze ook APK-keuringen aan volgens de richtlijnen van de RDW. Ze zijn bekend met alle automerken en zullen altijd eerst overleggen met de klant voordat er reparaties worden uitgevoerd. Onderhoud en reparatie zijn ook belangrijk, waarbij ze altijd vooraf de kosten met de klant bespreken. Bij het brengen van uw auto heeft u de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Verder bieden ze ook airco checks en onderhoud, storingsdiagnoses en banden- en velgenservice aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. Op zondag zijn ze gesloten. Voor contact kunt u terecht op hun adres in Delden of via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Autobedrijf Kerkemeijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Kerkemeijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Kerkemeijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Kerkemeijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Autobedrijf Kerkemeijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Kerkemeijer

Bezoekers bekeken ook