Angelika Hairstyling

Angelika Hairstyling is een Kapper gelegen aan Langestraat 58 in Delden.

Meer informatie over Angelika Hairstyling in Delden

Mijn naam is Angelika Kasparova en met meer dan 14 jaar ervaring heb ik mijn droom waargemaakt door een moderne kapsalon te openen in het mooie Delden. Bij ons staat kwaliteit voorop en daarom werken we exclusief met producten van het merk Jean Paul Myne, dat organisch, plantaardig, dierproefvrij, ammoniakvrij, 100% vegan en gemaakt van gerecyclede producten is. We luisteren naar onze klanten en denken met hen mee om tot de juiste invulling te komen. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht. Wil je meer weten? Je kunt langs komen of bellen voor een afspraak. Onze contactgegevens zijn: Tel. 074 357 8477, info@angelikahairstyling.nl, Langestraat 58, 7491 AH Delden. We zijn geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag, met ruime openingstijden op vrijdag. Op maandag en zondag zijn we gesloten.

Wil je weten wat Angelika Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angelika Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angelika Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angelika Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Delden. Opzoek naar Angelika Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angelika Hairstyling

Bezoekers bekeken ook