Op 18-01-2024 hebben wij een reguliere omgevingsvergunning verleend voor het kappen van 9 bomen op het adres De Fute 6a in Delden. Deze vergunning staat ingeschreven onder zaaknummer 0000605021.

DeDeldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Op 18-01-2024 hebben wij een reguliere omgevingsvergunning verleend voor het kappen van 9 bomen op het adres De Fute 6a in Delden. Deze vergunning staat ingeschreven onder zaaknummer 0000605021..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Inzien beschikking Bovenstaande beschikking is kort en kernachtig omschreven. Als u een volledig beeld wilt krijgen van de beschikking kunt u de beschikking met bijbehorende tekeningen inzien bij de publieksbalie in het stadhuis. De beschikking en de daarbij behorende stukken liggen gedurende de bezwaarperiode ter inzage. Eventueel kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via (0547) 85 85 85. Bezwaarmogelijkheid Het indienen van een bezwaarschrift of beroepschrift betekent niet dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de verleende beschikking. De vergunninghouder mag na zes weken na genoemde beschikkingsdatum het vergunde plan uitvoeren. Voorlopige voorziening Een omgevingsvergunning die betrekking heeft op slopen, kappen, het wijzigen van een monument of het uitvoeren van een werk (geen bouwwerk) treedt in werking op het moment dat de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is verstreken. Een omgevingsvergunning eerste fase kan pas gebruikt worden op het moment dat de omgevingsvergunning tweede fase is verleend. Als u wilt beletten dat gebruik wordt gemaakt van een vergunning, moet u naast het indienen van een bezwaarschrift een gemotiveerd verzoek sturen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Aan het instellen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDeldengids.nl op 23-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Delden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDeldengids.nl
Redactie deDeldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Delden
  2. 5714754d0f0f49126b524132dd708321

Gerelateerde berichten