Kennisgeving besluit op een aanvraag van een omgevingsvergunning voor de locatie Sluisstraat 24 in Delden (OLO 8184915).

DeDeldengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een aanvraag van een omgevingsvergunning voor de locatie Sluisstraat 24 in Delden (OLO 8184915)..

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Provincie Overijssel heeft op 9 november 2023 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de locatie Sluisstraat 24 in Delden. Het betreft een aanvraag voor de verbouw van een pomphuis bij een veevoederfabriek. Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben besloten de omgevingsvergunning te verlenen. De reguliere voorbereidingsprocedure is van toepassing. Het besluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie.   De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf zes weken ter inzage bij de Omgevingsdienst Twente, Haven Zuidzijde 30 in Almelo. Wanneer u de documenten in het wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. U kunt hiervoor telefoonnummer 0546-749 500 bellen. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen.   In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor belanghebbenden voor het instellen van bezwaar.   Nadere inlichtingen: Omgevingsdienst Twente, 0546-749 500.

 

Onderwerp: bouwvergunningmilieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDeldengids.nl op 5-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Delden, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDeldengids.nl
Redactie deDeldengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Delden
  2. 161acbed230ae20332f8263cf58bbcde

Gerelateerde berichten